Terveppä terve.
Jotenkin tuo aika kuluu saamattomalla, huom! kaikella tavalla saamattomalla miehelle siinä vaan värkkäillessä, että olisko ottiatuota, vai eikö sittenkään.
No nyt on hyvää aikaa istua näppiksen ääressä, kun se pahukkerin unijukka taas sekin värkkäile eikä tule hoimtamaan hommiaan.
Vaan jonkinlaista asiantynkää kin löytäny kun noita toisien ihmeisten ihmetyskiä lukenut. Ja olen minä joihinkin astauksenkin keksinyt.
Sirkka-Liisa Anttila jossain keskustanaisten piirisynttäreillä tai sellaisilla ihmetteli, että onko hallituksella tai opetusministerillä pallo hukassa. vastaa kysymykseen: On niillä pallo hukassa. Maapallo.
Samariini ei halua puuttua työmarkkinoiden toimiin, ensin oli että helmikuussa kun tulee työryhmien tulokset, sitten hhuhtikuun kehysriihessä, ja nyt viimeisimpänä sitten kesällä joskus kesä-elokuussa. Kun ei haluta sekoittaa työmarkkinaneuvotteluja. Voi taivahan taatto näitä, vihjaistaan, että voidaan tehdä koviakin ratkaisuja, mutta mitään ei tehdä. Nythän niitä olisi tehtävä ja tuotava julki, että kummankin puolen jukuripäät näkisivät mitä on tarjolla jos ei homma etene. Vaan ammattiylenantoliike luottaa samariiniin ja kulissiohjaajaa alamäkeen (rinne) ettei mitään tapahdu.
Salu voivottelee oliittisten virkanimistyste voivan rapauttaa virkamieskunnan, siinä on täysin oikeassa, mutta kun hän on se joka katsoo jos pelut on pieniä. Olisi ihan hyvin voinut tuon viherpapukaijan nimittämättä jos ne nimitykset on niin pahoja. Vaan taitaa se suurin este moiseen isänmaalliseen tekoon löytyä sieltä kammarin puolelta.
Sehän on maailman sivu nähty, että nuori komee akka sanelaa sille vanhalle äijänkalsolle mitä sen rauhaan kuuluu ja mitä sen pitää tehdä.
Eikös se jossain kotimaisessa sketsiviihteen osassa joskus mennä näin: jos et tee niinkumä sanon nii ei tipu jepelle pillua.
Kokkareissa nuoremmat MIES-EDUSTAJAT on tulleet esiiin ajatuksella, että ei ne persut niin pahoja ole, eikä lähelläkään perkeleestä. No nyt hrra arvo pohja on loihe launut, että kokkareet oli oikieta  kokkareita kun eivät silinneet, kun arvo pohja kielsi.
Ei kannata persujen kokkareita hallitukseen ottaa, ei ennen kuin arvo pohja eroettu, ainakin puolueen johdosta. Parampi jos koko porukasta.
Westman olis hyvä ja menee se arvopohjallisen edelle häkkäsen anttikin,
Sitten tää korona. Kovin sitä kakruna koronaa pelattiin eikä kukaan kuollu, mitä nyt joku palikat pirstoi ja teki uudet.
Tästä nykyisestä ei ota selää ukko mustilainenkaan kuten vanha sanonta kuuluu.
Kinuskit teli virheen ettei ne heti kertonut kaikkee niinku se oikeesti on, kun varsin hyvin tiesivätlännen medioiden tavanylilyönteihin ja liioutteluun. Ja mitä villeimpiin salaliittoteorioihin.
Kokora on nyt jo lähtöisin Kiinan sotilaslaboratorioista, Venäjän vastaavista laitoksista jenkkien läbroista ja joku väläytellyt jo ISIS:n olevan asialla.
No joo, odotellaan niin eiköhän se taas uusi uhkakuva keksitä. Jos ei muuta niin meret ne nousee niin paljon, että nämä kokonan saatuttamat alueet uppoaa ja tulivuorenpurkaukset hoitelee loput.

Meinas unohtua. Johan ne viiskuuskytluvulla oli omat maailamnlopun ennustajat, tässä rapia kkuskytvuotta niitä vartonut, mahtaako minun elinaikanani keritä???

Huru-ukko

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit