Terveppä terve kaikille.

Tässä kotva vierähti ettei tullut mitään tänne kirjoitettua. Syynä sama kuin Hjallis Harkimolla, lukihäiriö. Onneksi minua ei sentään opetusministeri, "äitiyslomalainen" Andersson ihan eduskunnassa asit pilkannut. Johtunee siitä etten ole ns. piireissä tunnettu, onneksi.

Kovin on nopeaa ollut ajan juoksu ja maailman meno kiihekää ettei tämmöinen hitaampi entinen kaupunkilaispoika tahdo pysyä perässä, saati ajan hermolla.

Ehkäpä hyvä niin, ei mene hermot.

Tässä äskettäin naapurin kanssa ihmeteltiin sitä, että kun meillä on ihan omasta takaa näitä hörhäjä, niin iksi niitä pitää vielä haalia maailman ääristä tänne lisää. Ja varsinkin Alfaganistanilaisia suoraan Irakista/Iranista. Tultiin tulokseen että ne ihmisoikeudet ja oikeus hakea truvapaikkaa.

Okei, okei. Oikeus hakea, vaan mun mielestä on myös velvollisuus lähteä ja palata isiensä tai muun sukuisten maille, jos ja kun sitä tarhapaikkaa ei myönnetä.

Tsaidissakin on näiden, hyviten mielestä ns paperittomien, oikeasti laittomien, oleskelijoiden takia sos-puolen menot kasvaneet, oliko se peräti 16 kertaisiksi vuodessa. Siis VUODESSA!!!!

Vaikka olenkin jo tämmöinen jakojäännös olen alkanut harkita maasta muuttoa, pois poikkeen.

Ei vaan jaksa, mutta ans kattoo ny vielä. Ilmassa on merkkejä muutoksesta, ei vielä tiedä huonompaan vai parempaan, jää nähtäväksi.

Mahdollisia olisivat Eesti vabariik taikka sitten Unkari. Niissä kun ei ainakaan lähitulevaisuudessa näytä olevan kovasti tunkua "tuonpuoleisista". 

Virossakin on nimenomaan etnisten virolaisten kanssa sama kuin Unkarissa, kantaväestön syntyvyys on nousussa. Ihan vaan siksi, että siellä ei suosita "tuontitavaraa".

No joo. Jatketaan ihmettelyä, ja tännekin kirjoittamista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit