No niin, siitä se alkaa sano suutari nälkään.
Paljon on maailmalla ja kotosuomessakin tapahtunut, ja tapahtuu yhä. Ja se ihmetyttää kummastuttaa pientä kulkijaa.
Takavuosina Kuoppamäen Jukka lauloi kotimaan taaksejäämisestä, ja että mitä siitä kertoisi kysyjille. Meniköhän ne sanat näin: Mitä siitä kertoisin, kysyjille vastaisin, kertoisinko leipäjonot köyhien, paskavaipat vanhuksien, pikkutyttöjen raiskausringit liki kauppakeskusten. No jotenkin noin kai se meni, en muista ihan varmaksi, sinne päin kumminkin.
Vaan tämä meidän Antti poika se yrittää kaikella tapaa tunkua kätensä duunarin ja muunkin tienaavan kansanosan taskuun. Kas kun siellä omissa taskuissa ei ole koskaan mitään ollutkaan. Hänellä on kuten sillä entisellä lentojätkällä, paljas tuulen huutoma perse.
Kiitoksia kommentaattori QK:lle tuonne Ykän blogiin selvityksestäsi siitä EIT:n tuomarikuviosta, yhtä vain jäin kaipaamaan, eli sitä kuka/mikä taho sen ilmiantoi, että se bagdadin palautettu olisi kuollut? Oliko kuolema yhtä luonnollinen kuin lelu-ramin haavoittuminen.
Nykäs Mattia mukaillen: Ehkä olin, ehkä en.
Useammassakin mediassa ihmetellään tämän meidän sisägansterin aivoituksia, että miten se polpo nyt lopettaa palautukset, kun se ei ole niitä tähänkään mennessä tehnyt, kun se irak ei ole vastaan ottanut palautettavia. Ja eikös tää häiskä menny ihan ite, sai vielä massia mukaan että meni ja palas?
Ei jymmarra ei, vaan se taas ei ole ihme, mieku tämmönen Huru-ukko, setämies. En vielä onneksi SETAmies kuten se hutimaisan edeltäjä hirveiden johtajana.
Jännää muuteks, Halla-aho sanoi ääneen sen mitä ei olisi saanut, no kepulit, kränä etunenässä vetäsi hernepellon sierameen a puukkojunkkaria leikkivä "pohojanmaanmies" haukkuivat valehtelijaksi. Jaa miksikö? No kun Halla-aho ilkesi verrata hutimaisan EIT puheita sippilän talonvaltaukseen, eiku talolupaukseen. Että ne ovat yksyhteen tuhoisuudessaan.
Kiitokset Yrjö Perskeleelle kaikista jutuista, ja erityiskiitos niistä kaikkea ihan muuta historiapläjäyksistä. Niitä lukiessa useinkin pysähtyy miettimään omaa eletyä elämää, ja sitä elämätöntäkin, historiaa, jossa monet asiat kuuluvat sarjaan "jonnet ei muista". Moni asia on sellaisia joita ei itsekään ole muistaanut, mutta noiden misteluiden kautta ne ovat palautuneet mieleen. Silti voi sanoa, oliko se Turhapuro", että muisti palailee pätkittäin.
Nää raksaäijän "Ihmisiä telineillä"; sielläkin on mukavia juttuja, ja asiaa. Ja entäs Ryppy ja Reikä, niin maan perusteellista kettuilua että oksat pois.
No joopase joo, tääsähn tätä aluksi. Horinaa, lissää tullee kuhan ehin toipua kirjotuskuntoon, on ollu vähä semmosta. Kyllä mie maalimaa seurailen ja näitä takuublogeja joita Yrjö suosittelee, niitä mie luen päivittäin ja joskus jokun kommentinkin heitän.
Van nämä minun jutut on niinku katteelliset hämäläiset sannoot, että kun savolainen aakasoo suusa vastuu siirtyy kuulijalle.
Terveisä vuan sinne voeman pimmeelle puolelle tiiältä hämärän rajamaelta.
Huru-ukko

Kommentit

  1. Mistä johtuu, että Blogger-profiilisi näkyy Professorin ajatuksien kommentissasi 5.12.2019 klo 10.55, mutta ei muiden Bloggerin kautta viestivien, kuten veli Yrjöperskeleen?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit