No tuota.
Joissakin kommenteissani muiden blogeihin, niin en ole niihin liittänyt tätä omaa osoitettani, lupaan sen virheen korjata.
Tämä blogini on ollut "hiemen" telakalla, ihan henk.kohtaisista syistä. Kun on tuo ajanriento ollut niin kiivasta ja tapahtumien vyöry valtavaa ettei aina tiedä miten mihinkin suhtautuisi. Kuitenkin olen seurannut veli Yrjön blogia ja tietysti aina innolla odottanut Rypyn ja kumppaneiden ulostuloja, ja monen mielestä ulostuksia innolla. Ja mitä tulee QK kommennteeihin, niitäkin luen surella mielenkiinnolla, ja johinkin yritän itse osaltani vastata.
Tämä nykyinen hallitus, spice gils, tai kuten jossakin oli maininta, kepparihallitus, no parempi kun en sano mitään. Tai no, valmistautukaa ennenaikaisiin vaalehin ensi voden alkupuolella kaikesta huolimatta.
Sikäli tulee ikävä Kekkosen aikaa, että moisessa tilenteessa Urkki olisi sanonut, etä saatanan tunarit, hajottanut hallituksen ja eduskunnan. Vaan salehan ei sitä tee, ei riitä paukut, ja kun se ahlotuskin pitää tulla pääkanisterilta, Ei tuumitään sanon sen, kuten meiju lauloi joskus muinoin.
Siihen alkoholin leiriin ja palautuksiin, ans kattoo ny miten hutitslo ja "neitsytmaria" homo-pekan siitä puhtaaksi pesee. Julmuni on kahden tulen välissä, ketän rääväsuut kränän johdolla vaativat ettei isin morseimia lapsosineen tuoda tänne kuin heidän ruumiidensa yli, siis kränän ja kumppaneiden. Ja toisaalta julmuni on kai luvannut sannalle ja maisalle että samassa veneesä hukutaan porukalla?
Mie joskus ennustin että hallitus hajoo hetikun eu-johatajuus loppuu, no pieleen meni, hajoas ekan kerran jo ennen sitä. Laitetaas uus enustus, hallitus hajoo toisen kerran ennen kuin eu-johtajuus loppuu eli jo ennen vuodenvaihdetta...
Nykyhallitukselle sopiva rallatus tulee tuolta menneisyydestä: Njet njet mairinskij, valehtelit enemmän kuin bobrikov...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit