"kiirettä" on pitänyt, tai sitten ei. Jotensakin ollut tuo vuoden loppupuoli saamatonta ja vetämätöntä aikaa, ei ole saanut ajatuksiaan kirjattua tänne.
Joulunalusjuttu oli suunnitteilla ja siihen ooli alkukin.
Me käymme joulun viettohon nyt kuusin kynttilöin, no ei mulla oo kuutta kynttilää, yksi vaan, mutta: puoliksi se kynttilä oli palanut, mutta toinen puoli paloi vielä.
Tuon verran sitä tarinaa oli valmiina, ja pukinkontista saadut lahjukset esillä.
Sittenpä se aika tärvääntyi raksalla, kas kun yritin piparkakkutaloa väsätä, mutt eihän se menny ku "römsöösssä", ei sinne päinkään. Sitten iski se henkinen lama ja sitä riitti ja pimmeetä pihalla.
Senhän ne svakit kielti lapsilta sen "kuka pelkä mustaa miestä". Onneksi tilalle tuli aikuisille uusi peli: Kuka pelkää vihreää miestä. Ja kansaninvälisessä levityksessä on oma versionsa: Kuka pelkää vihreitä miehiä?(Krim, toi.huom.)
Milloinkahan joku svakki-idioootti mahtaisi vastata minulle helppoon kysymykseen: Kun kerran suomalaisetkin raiskaa ja pieksää muijat ja mukulat, niin miksi helevatassa niitä pitää ihan tuomalla tuioda tänne lisää? Juu, en pidätä hengitystä vastausta odotellessa, saattas meinaan henki loppua siinä touhussa.
Kattellu tuota maan mainion hallituksen kuvia, siinä on varisparvi ja yksi harakka. Muilla kokomustaa ja yhdellä muuten mustalla valkoinen paitapusero/paita mikä lie siellä nuttunsa alla.
Luin tässä, oliko eilen, haastattalun etteivät ne alkoholin muijat, edes ne ns. suomalaiset halua sieltä tulla. Eikä sieltä leireiltä löydy sen nimisiä kakatoita mitä nämä homo-pekan valtuuttamat etsivät.
Tai haluuhan sieltä yksi tulla, se Heli, se jonka isäpappa on lehtitietojen mukaan sikarikas. Hakis itte sen kauhukakaransa sieltä, vaan sekään ei tunnu aatteesta luopuvan. Kaikille olis paree, että uhuhettas koko juttu. Vaan se ei passaa että ämmät siellä hassaa, hassanit mukaan vaan. Suomi on rikas maa sano jo orpopoikakin.
Siitä orpopjasta tuli ajatus, että jos kokkarit aikovat olla hallitus- ja yhteiskuntakelpoinen niitten kokkareiden pitäs heittää se orpokokkare, no vaikka sinne huitsin nevadan örnätjärvelle tai johonkin. Tilalle tää, ainakin vaikuttaa siltä, suht järkeviä puhuva Antti Häkkänen.
Orpon kaveriksi voisi laittaa tään neiti mykkäsen. Kai se neiti on, puheistaan päätellen.
Vaan nyt rupes unijukka kutsumaan päikkäreille, eli jatketaan tuota tuonnempana.
Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikelle kansalle, niin hyville kuin pahoille. Varsinkin voiman pimeällä puolella vaeltaville.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit